Koronavírus adatok

2022. jan. 18.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Piroska
-4 °C
5 °C

A Facebook csinál magának egy saját Tindert

2018.05.01. 22:26

Érdekes bejelentést tett kedden Mark Zuckerberg, egy San Joséban tartott konferencián ugyanis elmondta, a Facebook is belép a randiappok piacára, méghozzá egy olyan alkalmazással, ami az egyéjszakás kalandokkal szemben a valódi kapcsolatokat részesíti előnyben – írja a Guardian.

Az új funkció a platformon belül lesz majd elérhető és teljesen önkéntes lesz a használata, a konferencián pedig azt is megmutatták, hogy is néz majd ki az egész. A randizós profilunk elméletileg teljesen el lesz majd választva a simától, csak a keresztnevünket fogja mutatni és nem lesz látható az ismerőseink számára, valamint a hírfolyamunkban sem fog majd feltűnni.

Az egész eddig tök ugyanúgy hangzik mint a Tinder, állítólag még kinézetre is hasonló, de természetesen van a dologban egy csavar, itt ugyanis közeli események között lehet majd válogatni, majd az arra visszajelzett emberek közül kiválasztani azt, aki tetszik, ha pedig kölcsönös a vonzalom, akkor az alkalmazás külön felületet biztosít a beszélgetésre.

Chris Cox, a cég termékfejlesztési igazgatója elmondta, azért szeretik ezt a koncepciót, mert lényegében a való életben is hasonlóan zajlik az ismerkedés, ami végső soron igaz, mert ez így elsőre úgy hangzik, mintha valaki egy koncerten keresné az igazit, csak a koncertre nem kell hozzá elmenni.

A bejelentés hatására egyébként 21 százalékkal estek a Tindert is birtokló Match részvényei, ami elég durva, tekintve, hogy az alkalmazás még meg sem jelent.  • Vennék
  • Hírek