Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Védett csatornát indít a Pornhub

2018.05.25. 11:49

A Pornhub változatosabbá teszi a kínálatát, saját VPN szolgáltatást indít, hogy a nézők titkos csatornán tudjanak filmeket nézni. A VPN Hub Android, iOS, MacOS és Windows rendszereken kínál ingyenes és korlátlan sávszélességet. 

Nyilvánvaló, hogy azokat a fogyasztókat veszik célba, akik sok videót néznek online. Például a Pornhubon. A VPN azt biztosítja, hogy amikor nem saját hálózatra csatlakozunk a mobil eszközünkkel, hanem mondjuk egy nyilvános wifi hotspotra, akkor a hotspot üzemeltetője ne lássa, hogy milyen tartalmakhoz férünk hozzá.

Alapból hirdetésekből tartják fenn a VPN Hub platformot, de lesz prémium hozzáférés az asztali számítógépeket használó ügyfeleknek. Lesz olyan előfizetési lehetőség is, amellyel a hirdetésektől is meg lehet szabadulni, még gyorsabb a kapcsolat, és több országban elérhető.

Persze kételyek is felmerülnek a VPN ingyenessége miatt, sok hasonló szolgáltatás ugyanis a böngészési szokások elemzéséből, és ezen adatok hirdetők felé történő eladásából profitálnak. A VPN Hub azt ígéri, hogy nem gyűjt adatokat.