Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Védett csatornát indít a Pornhub

2018.05.25. 11:49

A Pornhub változatosabbá teszi a kínálatát, saját VPN szolgáltatást indít, hogy a nézők titkos csatornán tudjanak filmeket nézni. A VPN Hub Android, iOS, MacOS és Windows rendszereken kínál ingyenes és korlátlan sávszélességet. 

Nyilvánvaló, hogy azokat a fogyasztókat veszik célba, akik sok videót néznek online. Például a Pornhubon. A VPN azt biztosítja, hogy amikor nem saját hálózatra csatlakozunk a mobil eszközünkkel, hanem mondjuk egy nyilvános wifi hotspotra, akkor a hotspot üzemeltetője ne lássa, hogy milyen tartalmakhoz férünk hozzá.

Alapból hirdetésekből tartják fenn a VPN Hub platformot, de lesz prémium hozzáférés az asztali számítógépeket használó ügyfeleknek. Lesz olyan előfizetési lehetőség is, amellyel a hirdetésektől is meg lehet szabadulni, még gyorsabb a kapcsolat, és több országban elérhető.

Persze kételyek is felmerülnek a VPN ingyenessége miatt, sok hasonló szolgáltatás ugyanis a böngészési szokások elemzéséből, és ezen adatok hirdetők felé történő eladásából profitálnak. A VPN Hub azt ígéri, hogy nem gyűjt adatokat. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek