Árpád
-2 °C
3 °C

A Nero ismerkedik a számokkal

2008.03.17. 07:15
33 hozzászólás
Szóval itt van ez a Nero. Remek kis program volt, mittudomén, elfért egy flopin az egész, felraktam, működött. Aztán kivagyi lett. Mindent akart. Világuralomra tört. Az utóbbi években túl nagy lett, átláthatatlan, és hülye. Emberek! Több száz megabájt egy dvd-író programnak? Ne már! Jellemzően egyébként hetente érkezik legalább három olvasói levél, amelyik a Nerót szidja, úgyhogy komolyan szelektálnunk kell. De Miphee levelét például beraktuk:

"A Nero PhotoSnap Viewer programban találtam ezt a hibát. Nyomtatáskor akárhányszor meg akarom változtatni a kép méretét egyedire, megkapom ezt az üzenetet: 15 és 99 közötti számot kell választanom, ám akármilyen értéket írok be, sosem fogadja el és nem lehet a megváltoztatott mérettel nyomtatni, sőt vissza kell állítani az eredeti méretet is, különben a nyomtatási menüből is ki kell lépni. Vistám van és Nero 7.9.6.0-m."

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?