Erzsébet
1 °C
4 °C

Megállít a captcha

2008.04.22. 06:57
51 hozzászólás
Gszek egy gyakori problémába futott, amivel az Anyádat stábja is egyre többször kénytelen szembesülni. A történet szálai a régmúltba vezetnek vissza.

Régebben a captcha a barátunk volt. Megóvta világunkat attól, hogy a robotok átvegyék fölöttünk az uralmat, és gyáraikban a vasalók furcsa szexuális perverzióit kelljen kielégítenünk. De a gépek okosabbak lettek, egyre nehezebb volt megállítani őket, így a captcha is belehúzott, bonyolultabb lett. Eleinte nem is volt ezzel semmi gond, de aztán eljött egy pont, ahol valami elromlott: egy ideje már bőven láthatunk olyan captchákat, amiket ugyan még mindig nem tudnak olvasni a gépek, de már az emberek sem. Ez történt Gszekkel is, aki csak az elfelejtett gmailes jelszavát akarta megtudni, az viszont most már rejtve marad az egész univerzum előtt, kivéve, ha valaki meg tudja fejteni a képen is látható captchát.Valószínűleg egy gép lesz a befutó, 2011 körül.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?