Máté, Mirella
4 °C
20 °C
Index - In English In English Eng

A Google megtartja a pénzt

2008.06.24. 07:18
48 hozzászólás

Petya leveléből kiderül, hogy alapvetően békés természet, akit viszont nem tántorít el néhány nem várt nehézség, sőt az sem, ha egy 171 milliárd dollár értékű céggel kell szembeszállnia, hogy visszaszerezze a pénzét. Ennek ellenére az első menetben Dávid vesztett Góliát ellen, mert a filiszteus testmagasság helyet elérhetetlen supporttal vágott vissza. Kétszer. Íme:

 

Lemondtam egy szolgáltatást a Google-nál. Köszönték, értették,jelezték, hogy mivel nem terhelték meg a hitelkártyámat (és ez a kezelési költségtol eltekintve így is van), nem fogok a bankszámlámon jóváírást látni. Nos, jóváírást tényleg nem látok, de a kártyámon a szolgálttás díjának a foglalása még nagyon is élo.

Namondok... Bank felhív, megkérdez, nem beakadt tranzakcióról van-e szó. Bank tiltakozik, én kezdek bosszús lenni, de gondoltam, az elektronika világában is kell ido, míg átjönnek a bitek. Sör kinyit, várok.

.

.

.

A fenti 3 pont alatt vártam. Eltelt 3 nap, de még mindig nem engedik
el a hitelkártyámról a foglalást. Elkezdem olvasni a Google leveleit (tudom ám, hogy nem illik rájuk válaszolni) és látok benne linket,
hogy hol érdeklodjek a tranzakcióról. Rákattintok, hurrá, muködik (!), sot, láthatólag egy olyan oldalra érkeztet, ahol esetszámot adva kérik, fejtsem ki, mi is a meglátásom. Urlap elküld, még arra is figyeltek, hogy az én címemre is küldjenek egy cc-t. Öröm a köbön, közben kritizálom a nagy eszem, hogy ezt hamarabb is kitalálhattam volna. Aztán megbékélek magammal és fürdök is a dicsoségben még vagy 1 percig, amikor 2 levél is érkezik a nagytesótól. Az elsot ismerem, én küldtem magamnak. A második azonban arról értesít, hogy értik, meg minden, de ezt a levelet ok nem olvassák, mert...

Hirtelen felindultságból nem írtam volna, így aztán az egész kanyart mégegyszer lejátszottam, de ugyanaz a szitu maradt. Még jó, hogy a szoftver konzekvensen hibázik.

Petyka