Sára, Márió
2 °C
6 °C

Elérhetetlen a freeblog.hu

2006.05.26. 09:30
A site valamennyi blogja elérhetetlenné vált. A nyitóoldalon egy ideig "Ilyen szájt [még/már] nincs" felirat díszelgett. Az oldalt mégsem törték fel, az egy hete bejelentett karbantartás zajlik.

Többévi internetes naplójukért rettegtek pénteken reggel a freeblog.hu felhasználói, miután a szájt valamennyi blogja elérhetetlenné vált. A zavart csak fokozta, hogy a nyitóoldalon az "Ilyen szájt [még/már] nincs" felirat díszelgett. Első ránézésre elképzelhetőnek tűnt, hogy az oldalt feltörték, esetleg hardverhiba történt.

Fél tíz előtt a felirat, "még hegesztek, nemsokára jövünk", majd "egy kis karbantartás, majd jövünk" szövegre változott. Az oldal alá kötött JavaScript folyamatosan frissít. A nyitóoldalon a levélküldés linkje közben a menj.el.hu-ra mutat.

Értesüléseink szerint csütörtökön szerverátállást és interface-frissítést készítettek elő az oldal adminjai. A figyelmeztetés már egy hete olvasható volt az oldalon.

Nem törték fel az oldalt, karbantartás van, amely valószínűleg péntek délig elhúzódik, nyugtatta meg a kedélyeket Papp László, az Freeblog.hu-t üzemeltető Econet online üzletágának vezetője.