Judit
3 °C
7 °C

Már szállítják a PS3-at

2006.07.21. 11:36
0 hozzászólás
A Sony végre elkezdi leszállítani a PlayStation 3 első példányait, írták meg az ausztrálok. Boltokba nem kerül a konzolból, most még csak felhalmoz a cég, hogy a november közepi időpontra a világ összes fontos kereskedésébe jusson a modellből.

Az egyik legnagyobb gyártó, az Asustek négymillió darabot szállít le a Sonynak, ebből kétszázezret július végéig. A szállítások második hullámbába már a Honhai is beszáll, ez a cég a világ legnagyobb, megrendelésre dolgozó gyártója. Szóval erre a vállalatra hárul a feladat, hogy kielégítse a hirtelen támadt vásárlói igényeket, már ha lesznek ilyenek egyáltalán.

Persze biztos sikeres lesz a konzol, de nem biztos, hogy annyira, mint ahogy azt a Sony szerette volna. A rivális Xbox 360 már 8 hónapja a piacon van, eladtak belőle legalább 5 millió darabot. A sokáig lesajnált Nintendo meg olyat csinált a Wii-vel, amire senki sem számított: közönségsikert. Mindenesetre a világ legnagyobb játékkiállításán a Nintendo játékgépe előtt kígyóztak a sorok, a PS3-hoz bárki könnyedén odafért.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?