Vilhelmina
12 °C
28 °C

Már szállítják a PS3-at

2006.07.21. 11:36
0 hozzászólás
A Sony végre elkezdi leszállítani a PlayStation 3 első példányait, írták meg az ausztrálok. Boltokba nem kerül a konzolból, most még csak felhalmoz a cég, hogy a november közepi időpontra a világ összes fontos kereskedésébe jusson a modellből.

Az egyik legnagyobb gyártó, az Asustek négymillió darabot szállít le a Sonynak, ebből kétszázezret július végéig. A szállítások második hullámbába már a Honhai is beszáll, ez a cég a világ legnagyobb, megrendelésre dolgozó gyártója. Szóval erre a vállalatra hárul a feladat, hogy kielégítse a hirtelen támadt vásárlói igényeket, már ha lesznek ilyenek egyáltalán.

Persze biztos sikeres lesz a konzol, de nem biztos, hogy annyira, mint ahogy azt a Sony szerette volna. A rivális Xbox 360 már 8 hónapja a piacon van, eladtak belőle legalább 5 millió darabot. A sokáig lesajnált Nintendo meg olyat csinált a Wii-vel, amire senki sem számított: közönségsikert. Mindenesetre a világ legnagyobb játékkiállításán a Nintendo játékgépe előtt kígyóztak a sorok, a PS3-hoz bárki könnyedén odafért.