Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ha süt a nap, beszól a bikini,

2006.07.26. 17:01
0 hozzászólás
Méri az UV-sugárzást, és ha túl erős, sípolással figyelmezteti a bőrrák felé menetelő bícsezőt a Solestrom új, 190 dolláros bikinije. A bikini övrészébe épített UV-méter 0-20-ig terjedő skálán méri a sugárzást - 3-5 pont mérsékelt, 8-10 magas és 11 fölött extrém mértékű ultraibolya dózist jelent. Biztosan kevesen tudják, ezért elmondjuk, hogy a bikinit épp 60 éve, 1946 júliusában találta fel egy francia autómérnök, Louis Reard, aki Micheline Bernardini táncosnőt kérte fel a termékmarketingre. A ruhadarab a nevét a csendes-óceáni Bikini atollról, az USA nukleáris tesztjeinek helyszínéről kapta, mert a névadó arra számított, hogy a bikini is legalább akkora robbanást okoz majd, mint az atombomba.  Az idióta.
Az amerikai ráktársaság szerint az árnyékban maradni a legjobb módszer arra, hogy elkerüljük a leggyakoribb rákos betegség, a bőrrák kialakulását.