Edit
15 °C
29 °C

Demi Moore a Twitteren megakadályozott egy öngyilkosságot

2009.04.05. 19:21
10 hozzászólás

Demi Moore állítólag a Twitter segítségével akadályozta meg egy kaliforniai nő öngyilkosságát. Természetesen a hírt is Twitteren közölték, Ashton Kutcher, a színésznő férje számolt be róla. Azt írta, hogy a felesége értesítette a helyi rendőrséget, miután az ismeretlen nő öngyilkossággal fenyegetőzött a hálózaton.

A rendőrkapitányság több figyelmeztetést kapott, és időben megtalálták az asszonyt, aki azzal fenyegetőzött üzenetében, hogy vesz egy nagy kést, és fentről lefelé összevagdossa a kezét.

Az elmúlt hetekben egyre gyakrabban jelennek meg hírek a Twitter hasznosságáról, és általában egy híresség a történet főszereplője. A szituáció kicsit a Macbook Air megjelenését követő időszakra emlékeztet, amikor sorozatosan olyan hírek jelentek meg, hogy a rendkívül vékony laptopot véletlenül kidobták a kukába, elejtették stb., mert nem vették észre. Előfordulhat, hogy most is csak a Twitter próbálja felhívni magára a figyelmet, hiszen a vállalat épp azt próbálja bebizonyítani a befektetői előtt, hogy képes pénzt termelni - már csak azt kell megtalálni, hogy miként.