Jackson búcsúztatóját a közösségi oldalak is közvetítik

2009.07.07. 15:15

Nemcsak a televíziós állomások, hanem a közösségi oldalak is közvetítik kedden Michael Jackson búcsúceremóniáját. Így élőben a Facebookon és a MySpace-en is követni lehet a Los Angeles-i eseményeket. Randi Zuckerberg, a Facebook marketingigazgatója azt mondta, hogy szerinte sokkal többen lesznek kíváncsiak Jacko búcsúztatására a netezők közül, mint Barack Obama amerikai elnök beiktatására.

A csaknem két hete elhunyt énekestől helyi idő szerint délelőtt 10 órakor (magyar idő szerint este 7) búcsúznak el. A szervezők másfél órás szertatást terveztek. A pontos menetről eddig nem sok minden szivárgott ki, de az már biztos, hogy a megemlékezésen föllép Stevie Wonder és Mariah Carey énekesek, valamint az Oscar-díjas színésznő-énekesnő Jennifer Hudson is.

Michael Jacksontól helyi idő szerint reggel 8-kor (magyar idő szerint délután 5) vesz végső búcsút családja a Forest Lawn temetőben.

Los Angelesben a Staples Centerben tartják a megemlékezést. Ide 11 ezer rajongó juthat be. A szomszédos Nokia Theatre-be további 6500 embert várnak, akik kivetítőkön követhetik a búcsúztatást. A látogatók ingyenjegyeket kaptak. 1,6 millióan jelentkeztek a belépőkért. Közülük sorsolással választották ki a 17.500 szerencsést. A rendőrség arra hívta föl a rajongók figyelmét, hogy a stadionok környékét hermetikusan lezárják, oda csak belépővel rendelkezőket engednek be. A megemlékezés biztosítására külön 1400 rendőrt vezényeltek a helyszínre. A megemlékezés szervezői azt kérik a jegy nélkül maradt rajongóktól, hogy otthonról, a televíziós közvetítés segítségével kövessék az eseményeket.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 5

Megint 150 vadonatúj, izgalmas téma ismét meglepő válaszokkal

MEGVESZEM