Gertrúd, Patrik
4 °C
4 °C

Hetedszerre is Szabadfogású Számítógép-verseny

2009.08.10. 12:13
5 hozzászólás

Hetedik alkalommal hirdeti meg a C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány a 19 év alattiak számára a Szabadfogású Számítógép-versenyt.

A pályázatra kreatív, egyedi, akár szokatlan ötleteket és újító szellemű fejlesztéseket várnak. A műfaj szabadon választott, lehet pályázni számítógépes rajzzal, animációval, zenével, játékkal, saját készítésű szoftverrel vagy hardverrel, honlappal, portállal, kiegészítő alkalmazással, mobilkommunikációs fejlesztéssel vagy akár robottal, illetve bármilyen egyéb informatikai megoldással. A szervezők a pályázatra 2009. október 19-ig várják egyéni indulók és csapatok jelentkezését.

A legjobb pályamunkákat beküldő fiatalok értékes számítástechnikai ajándékokat nyerhetnek. Idén első alkalommal egy speciális nyereményt is megítél a zsűri, az úgynevezett mentor képzést. E díj nyertesének lehetősége nyílik érdeklődési területének egyik legnevesebb hazai szakértőjétől tanácsokat kérni a további fejlődés érdekében. A győztes alkotásokat decemberben a Ludwig Múzeumban kiállítás keretében mutatják be a nagyközönségnek.

A versenyről további részletes információk, és nevezési lehetőség itt található.