Mark Zuckerbergből csak egy lehet

2011.05.12. 10:21

Törölték a Facebookról Mark Zuckerberget. Persze nem a cég milliárdos alapító-vezérigazgatóját, hanem azt az indianapolisi ügyvédet, akit pechjére ugyanígy hívnak. A hivatalos indoklás hamis személyazonossággal történt regisztráció volt, vagyis az oldal karbantartói azt hitték, valaki hülyéskedik, és a főnök nevében regisztrál az oldalra.

A névrokon Zuckerberggel nem először fordul elő ez, két éve már kidobták ugyanezért, akkor négy hónapba telt, míg bebizonyította, hogy tényleg ez a neve. A kérdésre, hogy miért nem hagyja ott a fenébe az egész oldalt, azt mondta, két tinédzser gyereke van, és a Facebook a legjobb és egyetlen mód arra, hogy megtudja, mi minden történik velük, amiről nem beszélnek a szüleikkel.

Mark 2 most újra megpróbál visszajutni a közösségi oldalra (az ügyvédi irodájának céges Facebook-oldalát egyébként nem törölték), bár az bevallottan nagy megkönnyebbülés neki, hogy nem kell a százával érkező levelekre válaszolnia, amelyekben az emberek összekeverik a híres Zuckerberggel, és vagy hálálkodnak, mert rég elveszettnek hitt ismerőseikkel hozta őket össze az oldal, vagy pénzt próbálnak kölcsönkérni tőle.

Elindult az Indamedia média és marketing-kommunikációs kiadványa.

További szakmai tartalmakért kattints és kövess bennünket!

MEGNÉZEM
Ma is tanultam valamit 5

Megint 150 vadonatúj, izgalmas téma ismét meglepő válaszokkal

MEGVESZEM