Vince, Artúr
-7 °C
1 °C

Kéziszex usb-kábellel

2005.04.21. 12:15
Itt a Playboy Station Portable: a magazin a Sony kézikonzoljára optimalizálja modelljeit. A felöltözött sztárok ingyen vannak, de a meztelenekért fizetni kell. A hordozható játszótársak telepítése fáradságos, az eredmény lehangoló.

A technikai vívmányok iránti töretlen lelkesedéséről tett ismét tanúbizonyságot a Playboy, amikor a hét elején bejelentette: az Apple iPodja után a Sony hordozható konzoljátékára, a PlayStation Portable-re (PSP) is letölthetővé teszi a modelljeiről készült, igényes fényképeket és videófelvételeket. Az Playboy.com-ról most ingyen letölthető induló anyag arról az Amy Sue Cooperről készült, akit a magazin a 2005-ös év "cyber girl"-jének választott.

Ingyen szájtátás latexben

#alt# Az ingyenes letöltéshez csak egy e-mailcímet kell megadni, azokra viszont, akik valóban a PSP-jükre szeretnék juttatni a képeket, kilenc pontba szedett tortúra vár az usb-kábeles csatlakozástól a playboy_h, playboy_v és mp_root folderek menedzselésééig.

Csodát senki ne várjon: a 3,5 megabájtos zip fájlba összesen hat képet és egy félperces videót tömörített a Playboy, és a Playstationnel való azonosulás egyetlen jele, hogy a jpeg formátumú képek méretaránya megegyezik a konzol 16:9-es kijelzőjének arányaival.

A tartalmat tekintve a kibervonalat az erősíti, hogy Coopert nem a szexipar által erotikusnak képzelt harisnyakötőbe, hanem fekete és ezüstszínű latexbe öltöztették a jelmeztervezők. A Quicktime-mal lejátszható három megabájtos, félperces mp4-es videóban akcióra is sor kerül: a sztár felmegy egy csigalépcsőn, úgy tesz, mintha lopakodna, közben - nyilván rendezői instrukcióra - pucsít egyet, erotikusan kinyitja a száját - majd lopakodik tovább.

Ruhátlan sztárokat viszont csak pénzért portol a Playboy a Playstationre: a nyúlfejjel tematizált "Cyber Clubba" az éves előfizetés havi 8, a havi előfizetés 20 dollárba kerül.

A Playboy a technika élvonalában

A szakmagazinnak nem ez az első kiruccanása a kéziszex területére: tavaly az Apple mérhetetlenül sikeres hordozható hanglejátszóját és képnézegetőjét, az iPodot vette célba modelljeivel. A lap "iBod" névre keresztelt szolgáltatását ( a "bod" az angol "body", vagyis "test" rövidült formája) ugyanúgy csak a kiberklub fizetős tagjai vehetik igénybe, mint most a PSP-s verziót.

"Folyamatosan arra törekszünk, hogy a high-tech élvonalában járjunk, így a technika fejlődésével együtt továbbra is olyan anyagokat készítünk, amelyek a Playboy tartalmát minden, a fogyasztók által kívánatosnak tartott médiaplatformra eljuttatják" - nyilatkozta a Playboy.com szerkesztője, John. D. Thomas.

A hordozható Playstation az Egyesült Államokban március végén került a boltokba 250 dolláros áron, és egy hét alatt hatszázezret adtak el belőle. A kézikonzol Európában még nem kapható; Nagy-Britanniában felárat is fizetnek a felhasználók a szürkeimportból származó darabokért.