Botond, Mózes
EUR 386,02 Ft
USD 370,28 Ft
12 °C
29 °C

Megújult a Magyar Rádió honlapja

MTI
2003.02.18. 14:15
Megújult a Magyar Rádió internetes honlapja. A radio.hu nyitólapján a legfrissebb bel- és külföldi hírek találhatók; a rádió valamennyi adója (Petőfi, Kossuth, Bartók) külön oldalakat töltött meg tartalommal. A portálra feltett hangzó és olvasható anyagokat bárki meghallgathatja, elolvashatja, a Krónika hírszolgáltatásához azonban - miként eddig is - csak az előfizetők juthatnak hozzá.

A radio.hu-n már most 20 ezer oldal található, s a hangzóanyagok két hónapra visszakereshetők. Az interneten ezentúl a közszolgálati média archívumának anyagai is elérhetők.

A rádió jogi osztályán még vizsgálják, hogy a Bartók adó műsorán elhangzó koncerteket - tekintettel a szerzői jogokra - le lehet-e tölteni az internetes felületről.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek