Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Az IHM módosítja az eTartalom pályázat leadási határidejét

MTI
2003.02.19. 15:56
Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) a nagy érdeklődésre való tekintettel 2003. február 15-ről március 7-re módosította az eTartalom pályázat leadási határidejét. A közlemény szerint, az eTartalom pályázók sikeres felkészülésének elősegítése érdekében az IHM 2003. február 20-án tájékozató napot rendez. Ekkor az IHM vezetőinek megnyitóját követően a pályázóknak, 13 órától, előzetesen egyeztetett időpontban, lehetőségük nyílik személyes konzultációra az Információs Társadalom Programok Helyettes Államtitkárság munkatársaival és szakértőivel.

Az IHM 2002. december 20-án a digitális tartalom előállításának, felhasználásának és terjesztésének elősegítésére pályázatot hirdetett. Az eTartalom címen futó tender összesen 300 millió forinttal segít olyan piacképes projekteket, amelyek a támogatások megszűnése után önfenntartóvá képesek válni.

A tárca a pályázattal kedvező feltételeket kíván teremteni a jelentkezők számára ahhoz, hogy az idén decemberben, illetve 2003-ban meghirdetett Európai Uniós eContent pályázatokon aktívan részt vehessenek. A tender részletei megtekinthetők az Informatikai és Hírközlési Minisztérium honlapján, illetve a pályázati útmutató nyomtatásban átvehető a minisztériumban.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek