Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Távmunka tanfolyam a fogyatékkal élőknek

MTI
2003.02.27. 11:45
Kedvezményes távoktatási tanfolyamokat indít a fogyatékkal élő embereknek a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ). Az egyik tanfolyam a felhasználói informatika-tudás, az európai szabvány szerinti ECDL ismeretanyag elsajátításához nyújt segítséget. A Neumann Társaság által akkreditált multimédiás oktatócsomag ára fogyatékkal élőknek 3.900 forint, és a postaköltség.

Az ECDL kötelező tananyagát 7 modulra bontják , így lehetővé teszik az egyéni haladást. A tanulást 400 interaktív képsor és egy értelmező szótár is segíti, kiemelve és megmagyarázva az informatikai kifejezéseket. Az interaktív példatár négyszáz feladatának megoldása közben a tanfolyam résztvevői segítségül hívhatják a "Javasolt megoldás" részt. A kettőt párhuzamosan is követhetik. A példatár megoldásai fokról fokra vezetik a felhasználót.

A tananyag az Office97, Office2000 és Office XP programcsomagot ismerteti. A kezdők dolgát egy könyv formátumú segédanyag is könnyíti. A tanfolyam résztvevőit telefonon és interneten elérhető tanárok segítik.

A másik tanfolyam az elektronikus kereskedelemre készít fel. A tanfolyam négy különböző megközelítésből tárgyalja a témakört. Így foglalkozik a vállalkozásszervezéssel, a marketinggel, az informatikával, a joggal.

Az oktatási anyagért a fogyatékkal élőknek 2.900 forintot kell fizetni valamint postaköltséget. Az elektronikus kereskedelem tanfolyamon sikeres vizsgát tett résztvevők a www.tavmunkas.hu munkaerő ajánlóban is szerepelhetnek.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek