WAP-on át vásárolható a mozijegy

Index
2003.03.20. 11:01
A Westel és a Budapest Film együttműködésével lehetővé vált, hogy a mobilszolgáltató ügyfelei mobiltelefonjuk segítségével mozijegyet vásárolhassanak. A 777mobil moziműsorából kiválasztott valamely filmre szóló jegyek ellenértékét a westelesek a szolgáltatással egyidőben bevezetett mobil vásárlási (m-com) egyenlegből egyenlíthetik ki.

A szolgáltatás révén sorbanállás nélkül, tartózkodási helytől függetlenül, a nap 24 órájában vásárolható mozijegy a Budapest Film mozijaiba (Mammut, Corvin, Puskin, Művész, Szindbád, Tabán). A Westel közleménye arra emlékeztet, hogy a hírközlési törvény alapján lehetővé vált szolgáltatásközvetítésnek ez az egyik első gyakorlati alkalmazása.

Az m-com egyenleg terhére egy négyjegyű vásárlói kóddal lehet vásárolni, kizárva ezzel az illetéktelen használatot. A mobil vásárlási egyenleg 50 ezer forint erejéig az OTP Bank bármely automatájánál feltölthető. A feltöltés mellett havidíjas ügyfeleknek 4000, Aranykártyás ügyfeleknek 8000, Platinakártyás ügyfeleknek 12000 forinterejéig a vásárlás utólagos kiegyenlítésére van lehetősége.  • Tippek
  • Hírek