György
14 °C
24 °C

Házimozi portál kezdte meg működését

2003.04.16. 15:18
A házimozi készülékek iránt érdeklődő látogatók több mint 30 gyártó, több mint 500 termékéről szerezhetnek információkat, és a portál segít a választásban is. A www.hazi-mozi.hu portál leginkább a tengerentúlon divatos vevőtámogató (buyers guide) oldalakhoz hasonlítható.

A magazinban cikkek, tesztek, hírek, újdonságokról és akciókról tájékoztató anyagok várják az információra éhes olvasókat. Az okoskodó című rovatban minden alapismeret megtalálható, amit a házi-mozi kapcsán tudni érdemes egy átlagos felhasználó számára.

A bolt a vásárló illetve „nézelődő” látogatók oldalaiból áll. Ha valaki szeretne hozzájutni a portál oldalain kiválasztott berendezésekhez, csak el kell küldenie a kitöltött vásárlási listát, ami nem jelent automatikus online vásárlást, csak komoly érdeklődést, mely kérésre konkrét árajánlatot, tanácsadást, további információt kaphat.

A válogató azon látogatók számára készült, akik nagyjából tudják, mit keresnek és szeretnének minél több információ ismeretében dönteni. Itt szinte minden megtudható a kapható készülékekről. A tervező azoknak nyújt segítséget, akiknek nincs határozott elképzelése egy esetleges vásárlást illetően vagy nem tudják, hogy mire lenne szükségük, csak házi-mozit szeretnének. A tervező szakértői rendszere kérdésekre adott válaszok alapján méri fel a látogató igényeit, lehetőségeit és lépésről-lépésre segít a választásban, míg a végén az áhított rendszer összeáll.