Gábor, Karina, Ders
-3 °C
7 °C

CompLex EU jogtár magyarul is

2003.06.11. 16:42
Az új kiadásban, több mint ötezer európai jogi dokumentum válik elérhetővé egy CD-n magyar, angol, francia és német nyelven. A csatlakozásra való felkészülést segítendő a magyar jog integrációs vonatkozású dokumentumait is külön adatbázisokba gyűjtötte a kiadó. A CD nem csak az integrációhoz köthető hatályos magyar joganyagot, hanem az Athénban aláírt Csatlakozási Szerződést és Csatlakozási Okmányt is tartalmazza kiegészítő mellékleteikkel együtt. A CompLex CD EU Jogtár segítséget nyújt az önkormányzatok, hivatalok és minden olyan cég vagy társaság számára, akik még nem fejezték be, illetve el sem kezdték a jogharmonizációt.

Idén megújult rendszerben, előfizetéses formában lehet hozzájutni a CompLex CD EU Jogtárhoz. Az éves előfizetési díjért nem csak egy adatbázist, hanem folyamatosan aktualizált, internetes hozzáférést (www.eujogtar.hu) és évi két korongot is biztosít a KJK–KERSZÖV.

A cég elkészítette a CompLex CD EU Jogtár korlátozott felhasználást biztosító próbaverzióját is. Ebből bárki áttekintheti az adatbázisok szerkezetét, tartalmát és megismerheti a kiadó által kiépített hidat a magyar és az európai jog között.