Emma
-2 °C
6 °C

Kedvezményt és PC-t kapnak a polgárőrök

Index
2003.06.16. 13:17
A Westel, valamint az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) által aláírt megállapodás alapján a civil szerveződés 30 ezer kedvezményes előfizetéshez juthat, ezzel segítve a tagok közötti kommunikációt. A megállapodás részeként a Westel eszközökkel és különleges szolgáltatásokkal járul hozzá a polgárőrök tevékenységéhez.

Az országszerte közel 60 ezer tagot számláló OPSZ 3 évre szóló megállapodás kötött a Westellel. A keretmegállapodás alapján a szövetség akár 30 ezer kedvezményes - a polgárőrök igényei szerint kialakított díjcsomaggal igénybe vehető - előfizetést vásárolhat és emellett készülékvásárlási engedményre jogosult.

A megállapodás alapján a Polgárőr Szövetség a Magyarországon egyedülálló, a GSM hálózatok és a különcélú professzionális mobil rádiórendszerek előnyeit egyesítő GSM Pro szolgáltatás lehetőségeivel is megismerkedik. A különleges, csoporthívásokra is alkalmas rendszerrel kapcsolatos tapasztalatok alapján a későbbiekben a GSM Pro szélesebb körű alkalmazására is sor kerülhet majd.

Az együttműködés részeként emellett a Westel a Polgárőr Szövetség megyei központjainak jobb felszereltségének érdekében, az internet használatához és a hatékony munkát segítő intranet kialakításához 10 darab számítógépet biztosít.