Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Átvették az önkormányzati portálrendszer első részét

MTI
2003.09.02. 12:09
Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) átvette és ki is fizette az Econet.hu által fejlesztett önkormányzati portálrendszer első részét, közölte a társaság kedden az MTI-vel. Az Econet.hu közleménye szerint a rendszerben fejlesztendő közel 150 önkormányzati portál csaknem felét érinti a mostani, pár tízmillió forint értékű ügylet.

A közlemény kitér arra, hogy korábban különböző állami szervek vizsgálatai miatt több hónapos késedelmet szenvedett projekt végrehajtása most jelentősen felgyorsulhat, és az Econet.hu reményei szerint október elejére gyakorlatilag teljes egészében lezárulhat a legnagyobb hazai önkormányzati internetes portál-hálózat kiépítése és átadása. A teljes rendszer több mint 400 önkormányzati portált tartalmaz, és alkalmas arra, hogy a teljes magyarországi önkormányzati internetes portálrendszer kiindulópontja legyen.