Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Európai szoftvergyártók a .NET mellett

Index
2003.09.26. 09:36
Tizennégy független európai szoftvergyártó bejelentette, hogy előzetes használatba vétel formájában részt kíván venni a Microsoft új, üzleti alkalmazásokhoz szánt, fejlesztési keretrendszerének kialakításában. Mindegyik szervezet kötelezettséget vállalt rá, hogy a Microsoft .NET-keretrendszerre, az egységes nyelvi futtatókörnyezetre (CLR), és erre az új platformra (kódneve Microsoft Business Framework, MBF) helyezi át meglévő üzleti megoldásait, illetve ezekre készíti el az új üzleti megoldásokat.

A MBF az egységes keretrendszer, az eszközök és a futtatási szolgáltatások ideiglenesen használt közös neve. Ezek lehetővé teszik a fejlesztők számára erőfeszítéseik összpontosítását, aminek köszönhetően gyorsabban készíthetnek el a végfelhasználók számára több értéket nyújtó megoldásokat, hiszen nem kell újra létrehozniuk a minden üzleti alkalmazásban közös logikai keretrendszert.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?