Krisztina
18 °C
24 °C

Ingyenes Novell és VirusBuster megoldások

Index
2003.10.10. 12:06
A Novell Magyarország és a VirusBuster Kft. akciójában a kisvállalkozások gyakorlatilag ingyen juthatnak hozzá a Novell Hálózati Alapcsomaghoz, illetve a VirusBuster vírusvédelmi megoldásokhoz.

A Novell és a VirusBuster arra számít, hogy az elkövetkező hónapokban mintegy ötszáz kisvállalat él ajánlatukkal, amellyel teljes értékű informatikai hálózatot építhetnek ki. Az alapcsomaghoz való hozzájutás rendkívül egyszerű, hiszen a kisvállalatnak csupán fel kell keresnie a hozzá legközelebbi hivatalos Novell viszonteladót, ahol mindössze az adathordozó költségét, mintegy kétezer forintot, valamint igény szerint a telepítéssel járó költséget kell kifizetnie.

A Novell Hálózati Alapcsomag összes komponense teljes értékű termék. Az egyedüli korlát, hogy az Alapcsomag három felhasználó kezelését támogatja, további felhasználói licencek a Novell viszonteladóitól vásárolhatók. A CD-n található licencek az ingyenes regisztráció és aktiválás után egy időkorlát nélküli, három felhasználós hálózat kialakítását teszik lehetővé.