Zelma, Rajmund
-4 °C
3 °C

Drágulnak a Matáv üzleti előfizetései

2003.12.10. 09:46
Jövő év január elsejéjétől átlagosan 1,6 százalékkal emelkednek a Matáv hatósági áras tarifái és egyes díjcsomagok díjai. Változnak az üzleti előfizetések havidíjai, illetve a helyi és helyközi I. hívásirányok percdíjai. Ugyanakkor nem változik a lakossági előfizetések havidíja, a kapcsolási díj, továbbá változatlan percdíjakon telefonálhatnak az előfizetők a helyközi II., a belföldi távolsági, a mobil és a nemzetközi hívásirányokba. Egyes díjcsomagok esetében változatlan marad a percdíj a helyi és helyközi I. hívásirányokba is.

Nem változnak a lakossági analóg és ISDN előfizetések havidíjai, valamint a kapcsolási díj is változatlan marad. Minden díjcsomagban változatlan percdíjakon telefonálhatnak ügyfeleink a helyközi II., a belföldi távolsági, a mobil és a nemzetközi hívásirányokba. Továbbá nem változnak a helyi és helyközi I. hívások percdíjai sem a Felező, a Felező Plusz, a Kontroll, a Sokatmondó, a Ritmus 200, illetve a lakossági és üzleti Turbó ISDN díjcsomagokban. Az érmés és kártyás nyilvános telefonoknál az impulzusdíj továbbra is bruttó húsz forint marad.

Az üzleti analóg vonal havidíja 2,2 százalákkal, bruttó 4375 Ft-ra emelkedik, az üzleti ikervonal havidíja bruttó 1762,50 Ft-ra nő. Az üzleti ISDN-előfizetések díja egységesen 4 százalákkal emelkedik, kivéve az üzleti ISDN2 P-MP szolgáltatást, melynek havidíja változatlan marad.