Alfréd
-3 °C
3 °C

Május harmadikától T-Mobile a Westel

2004.04.29. 19:58
Magyarország legnagyobb mobilszolgáltatójának új neve T-Mobile Magyarország Távközlési Részvénytársaság lesz. Magyarország közel 4 millió ügyfelet számláló piacvezetője változatlan tulajdonosi háttérrel, megújuló arculattal és több újdonsággal kínál még értékesebb szolgáltatásokat. Információink szerint a T-Mobile csoporttal együttműködésben a társaság csatlakozott a FreeMove mobilszövetséghez.

A T-Mobile ügyfelei külföldön járva a csoporthoz tartozó és az azzal együttműködő partnerhálózatokon kedvezőbb díjakkal használhatják mobiltelefonjukat. A T-Mobile Magyarország előfizetői számos különleges szolgáltatással és tartalommal találkozhatnak a jövőben, és a készülékválasztékot egyedi, kizárólag a T-Mobile csoport számára kifejlesztett multimédiás mobiltelefonokkal bővítik.

A 777mobil a T-Mobile csoport tartalmaival kibővülve ezentúl t-zones néven érhető el. A Westel lojalitásprogramja Kapcsolat program néven természetesen megmarad, sőt még az idén jelentősen kibővül. A T-Mobile Magyarország új honlapja teljes tartalommal június 5.-étől a www.t-mobile.hu elérhető.