Sándor, Ede
-5 °C
-2 °C

Az Adobe bemutatta legújabb videofeldolgozó szoftvereit

2004.05.24. 16:42
Az Adobe ma hozta forgalomba a digitális videofeldolgozást segítő Video Collection 2.5 termékcsalád Standard és Professional változatát. A Video Collection 2.5 az Adobe Premiere Pro 1.5, Adobe After Effects 6.5, Adobe Audition 1.5 és Adobe Encore DVD 1.5 termékeket tartalmazza, amelyek önálló programként is megvásárolhatók.

Az új sorozat több mint kétszáz új szolgáltatást tartalmaz: a Premiere Pro 1.5, az After Effects 6.5 és az Encore DVD 1.5 támogatja az Adobe Photoshop CS szolgáltatásait, például az egymásba ágyazott rétegkészleteket és a nem négyzet alakú pixeleket. Az Adobe Premiere Pro és az Adobe After Effects közti másolás és beillesztés lehetősége tovább erősíti a két alkalmazás integrációját. Az Adobe Encore DVD segítéségével a felhasználók a Photoshop menüit After Effects-be küldhetik különleges mozgómenük készítése céljából. Az Adobe Encore DVD felismeri az After Effects 6.5-ben és az Adobe Premiere Pro 1.5 AVI, illetve MPEG-2 fájljaiban elhelyezett időtengely vágópontokat, amelyekkel a felhasználók DVD fejezetpontokat készíthetnek.

Az Adobe Video Collection Standard Windows XP változata 381 000 forintos ajánlott fogyasztói áron kapható, a Professional változat ajánlott ára 557 000 forint.