Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Növelte árbevételét az Oracle Hungary

MTI
2004.07.05. 15:21
Eredményesen zárta az Oracle Hungary az elmúlt pénzügyi évét, a negyedik negyedévben 14 százalékkal növelte árbevételét, közölte Füzes Péter, a társaság ügyvezető igazgatója hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón. A 2003. június 1-jétől 2004 május végéig tartó pénzügyi évről az ügyvezető konkrét adatokat nem árult el, mivel az amerikai anyavállalat tiltja ezek nyilvánosságra hozását.

Füzes Péter elmondta, hogy az elmúlt pénzügyi évben 10 százalékkal, 220-ra növelte partnercégei számát, amelyek árbevételének több mint felét hozták. Az ügyvezető az idei pénzügyi évben a kis- és középvállalati szegmenst, valamint a kormányzati szektort nevezte olyan területeknek, ahol várhatóan nőnek az eladásaik. Hozzátette: az uniós csatlakozás előbb-utóbb kikényszeríti, hogy a kormányzat jelentősebb összeget költsön az informatikai fejlesztésekre.