Olivér
5 °C
8 °C

Számítógépes játéksziget a Szigeten

2004.07.08. 16:41
A hálózatban játszható számítógépes programok hódolóit légkondicionált irodakonténerben öt nagy teljesítményű számítógép várja a Szigeten. A Senorg és az IDC közös szervezésével létrejött többjátékos megmérettetés három versenyszámban zajlik majd. A versenyeket FIFA 2004, Quake III, illetve Need for Speed kategóriában tartják.

A lebonyolítás időpontkártyás rendszerben zajlik majd, fél órás összecsapásokban. Mindegyik nap egy-egy játéknak lesz szentelve, és ez ismétlődik háromnapos ciklusokban a fesztivál teljes ideje alatt. A konténer délelőtt 11-től egészen a késő éjszakai órákig nyitva lesz, és a gépek megállás nélkül dolgoznak majd.

A helyezettek a díjakon kívül automatikusan részvételt nyernek az EARTHQUAKE nevű országos versenyre, amely esemény egyben a Quake világbajnokság selejtezője is. Aki pedig azt is megnyeri, ingyen jut ki a Los Angelesi világbajnokságra, hogy a világ legjobbjaival mérkőzzön meg.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?