Bernadett
-2 °C
4 °C

RTL Klub a Pannon hálózatán

2005.02.14. 16:23
Hétfőtől mobilon is nézhetőek az RTL Klub legnépszerűbb műsorai, a Pannon GSM hálózatán. Az előfizetők arra alkalmas készülékkel a Barátok közt éppen adásba került részét és a korábbi részeket, a Fókusz, a Heti Hetes és az Autómánia műsorait tekinthetik meg. Emellett filmelőzetesek, retro- és Pannon GSM reklámfilmek, természetfilmek, extrémsportos, kandi kamerás filmek, illetve magyar előadók zenei klipjei is letölthetőek. Az RTL Klub mellett a Cool Tv műsorából a Kontra és a Gerilla Grill is megtekinthető lesz mobilon.

A mobil szélessávú rendszerek olyan kapacitást nyújtanak a mobiltelefonálóknak, amelyen keresztül minden korábbinál több tartalmat, információt érhetnek el az előfizetők. A mobil szélessávú fejlesztések fő iránya egyrészt az üzleti kommunikáció, ahol biztonságos, gyors, kiváló minőségű megoldásokra van igény, másrészt a szórakoztatás, amely népszerű zeneletöltési szolgáltatások, televíziós műsorok, filmelőzetesek, autós és hírtartalmak, valamint sport- és zenei tartalmak elérhetővé tételét jelenti.

A szolgáltatás a mobil szélessáv mellett a hagyományos GPRS kapcsolattal is elérhető, a Nokia 6170, Nokia 6230, Nokia 6260, Nokia 6630, Nokia 7610, Sony Ericsson K500i, Sony Ericsson P900 és Sony Ericsson P910i készülékeken. A Mobil Videó nevű szolgáltatást az első héten díjmentesen biztosítja a Pannon GSM.