Irén, Írisz
-2 °C
8 °C

A UPC június elsejétől 5490 forintért kínálja a chellót

2005.06.01. 15:23

Június elsejétől a UPC Magyarország chello nevű kábeles internetszolgáltatása bruttó 5.500 Ft alatti áron elérhetõ. A szolgáltató állítja: a chellónak az eddigi díjhoz képest ezer forintos árcsökkenése nem csupán átmeneti idõre, néhány nyári hónapra szól, hanem az elõfizetési idõszak végéig garantáltan ennyi marad.

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium felkérésére készült legutóbbi felmérések tanúsága szerint a hazai szélessávú internet-elõfizetések száma valószínûsíthetõen jelentõsen megugrana, amennyiben a havi elõfizetési díjak az ötezer forint körüli álomhatár szintjére csökkennének. A szélessávú internetszolgáltatások díjai - változatlan minõségi jellemzők mellett - az elmúlt két évben folyamatosan, mintegy 40 százalékkal mérséklõdtek. Ebben a folyamatban mindvégig vezető szerepet játszott a UPC chello nevû szolgáltatása, mely legalacsonyabb díjú csomagja, a chello light, a 6.490 Ft-os díjával eddig is a széles körben elérhetõ legolcsóbb gyorsinternet szolgáltatás volt.

Legújabb akciója keretében a UPC mától egész júniusban ezer forinttal még olcsóbban, 5.490 Ft-ért kínálja a chello lightot. A chello light a régi, betárcsázós, modemes internet sebességénél kilencszer gyorsabb, 512 kbps letöltési és 128 kbps feltöltési sebességet valamint 5 GB szélessávú adatforgalmat kínál. Más szolgáltatásoktól eltérõen a chello lightért az adatforgalmi határ elérése után sem kell pluszpénzt fizetni, ilyenkor a kapcsolat továbbra is megmarad, csupán a hónap végéig az ISDN szintjére csökkentett sebességgel mûködik tovább.

Akik júniusban előfizetnek a chello lightra, a teljes előfizetési időszakban a fenti alacsony havidíjakkal számolhatnak, a kedvezményes díj a teljes időszakban mindvégig garantáltan változatlan marad.