Árpád
-2 °C
4 °C

Kábeltelefon-szolgáltatást indít Salgótarjánban az UPC

MTI
2005.08.25. 15:33
Elindítja kábeles telefonszolgáltatását Salgótarjánban az UPC Magyarország Kft. szeptemberben - jelentette be a társaság regionális igazgatója sajtótájékoztatón a nógrádi megyeszékhelyen csütörtökön. Az észak-magyarországi térségben Miskolc, Eger és Gyöngyös után kezdik meg a piaci versenyre is ösztönző szolgáltatást Salgótarjánban - mondta Szabó Ervin. A kft. egy kábelen juttatja el digitális módon az előfizetőkhöz a kábeltelevíziót, az internetet és a telefont - tette hozzá.

Az igazgató az új beruházás összegéről nem kívánt nyilatkozni, közlése szerint az elmúlt négy évben közel egymilliárd forintért építették ki a szolgáltatásokra lehetőséget adó technológiát. Az UPC szeptember 5-étől különböző csomagokban kínálja Salgótarjánban is a telefonálást. A chello internet-előfizetők kedvezményeket kapnak. Szabó Ervin kitért rá: érdemes lesz újra használni a vezetékes telefont, mert a cég a jelenlegi vonalas előfizetésnél kedvezőbb feltételeket kínál. Ebben a konstrukcióban nincs például kapcsolási és bekötési díj, az UPC hálózaton belüli hívások pedig ingyenesek. A hálózatba jelenleg 14 település tartozik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?