Piroska
-1 °C
5 °C

A PanTel bevezeti az ADSL2-t

Index
2005.11.15. 08:16
A PanTel Távközlési Kft. bejelentette, hogy az országban elsőként megkezdte az ADSL2 alapú szolgáltatás nyújtását. Az ADSL2 szolgáltatás főbb jellemzője az akár 12 Mbit/s sebességű ADSL hozzáférés ami néhány héten belül - leállás és üzemszünet nélkül - ADSL2+ kódolásra történő átállással akár 24 Mbit/s-ig bővíthető.

A PanTel Dinamit néven bevezetett csomag 4 illetve 6 Mbit/s-os sebességű ADSL szolgáltatást tartalmaz kisvállalkozások számára. A csomag része IP alapú telefon szolgáltatás is, ami percenként akár nettó 5,7 Ft-ért teszi lehetővé belföldi távolsági hívások bonyolítását.

A PanTel Dinamit csomag legfontosabb jellemzője, hogy az ügyfél mind telefonszámát, mind készülékeit megtarthatja, sőt a szerződés kötést követően a korábbi távközlési szolgáltatónak nem kell semmiféle díjat, még havi díjat sem fizetnie, áll a cég közleményében.

Jelenleg a PanTel Dinamit csomag Budapest belvárosában (V., VI. és VII. kerületben) érhető el. 2005. november végére már Budapest nagy részén, illetve Tatabányán és Szombathelyen is választható lesz. 2006. év elején további nagyvárosok bekapcsolását tervezi a vállalat.