Koronavírus adatok

2021. dec. 07.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Mária
-5 °C
4 °C

Továbbfejlesztett Albacomp-szoftver

2005.12.20. 10:00

Az idén 20 éves Albacomp Rt., a magyarországi informatikai piac egyik vezető vállalata továbbfejlesztette az UHU Linux Kft.-vel közösen kifejlesztett, vállalati levelező szerverek védelmét szolgáló integrált hardver- és szoftver megoldását, a Styx Mail Filtert. Az új Styx Professional család a CA-val, a világ egyik vezető rendszerfelügyeleti szoftvereket fejlesztő cégével kötött stratégiai partnerségi megállapodás értelmében CA keresőmotorral működik. A megállapodás értelmében az Albacomp a CA rendszerfelügyeleti, IT-biztonság felügyeleti és adattárolás felügyeleti termékcsaládjainak értékesítési, implementációs és támogatási tevékenységét is ellátja.

A CA keresőmotort használó második generációs Styx Professional család a korábbi Styx verziókat váltja fel, és több változatban - 21-150, 150-500 és 500+ felhasználószámú verziókban - érhető el. A Styx Professional egyaránt lefedi a kis vállalkozások, illetve az országos hálózattal rendelkező nagyvállalkozások, intézmények igényeit is: a termékcsalád a felhasználó vállalat méretétől függetlenül minimálisra csökkenti a vírusok és a levélszemét által okozott közvetlen és közvetett kárt. A Styx Professional család elérhető a központi közbeszerzés keretei közt, így a központi költségvetésből gazdálkodó szervezetek is egyszerűen megrendelhetik.

A CA-val kötött megállapodás értelmében az Albacomp a CA rendszerfelügyeleti, IT-biztonság felügyeleti és adattárolás felügyeleti termékcsaládjainak értékesítési, implementációs és támogatási tevékenységét látja el. Az Albacomp egyúttal megszerezte a CA legmagasabb szintű, Premier Enterprise Solution Provider Partner minősítését is.