Alfréd
-2 °C
2 °C

Az Invitel is csökkentette percdíjait

2006.01.09. 13:30
A lakossági ügyfelek számára bevezette az Invitel a Komfort díjcsomagot, amely kifejezetten az alacsony percdíjakat előnyben részesítők számára jelent megoldást. Ezzel már bruttó 4,50 Ft-ért illetve 9,50 Ft-ért belföldön vezetékes irányban bárhová lehet telefonálni a kedvezményes időszakban. Ráadásul a csúcsidőszaki percdíjak is alacsonyak, alig, vagy nem is magasabbak a kedvezményes időszaki díj kétszeresénél - bruttó 9,50 Ft és 16,50 Ft.

Kisüzleti ügyfelei számára az Invitel a Prémium Üzleti díjcsomagba nettó 1.000 Ft lebeszélhető kedvezményt csomagolt az új megrendelők számára, valamint új díjcsomagot kínál újszerű megoldásokkal: alacsonyak a percdíjak (belföldi vezetékes irányba nettó 5 és 10 Ft), nincs csúcsidő (azaz egész nap egységes tarifával beszélgethetnek), nincs kapcsolási díj. Mindez felár és rejtett költség nélkül elérhető a díjcsomag havidíjáért.

2006. január 1-jétől az Invitel módosítja szolgáltatásai ÁFA tartalmát 25%-ról 20%-ra. A telefonos- és internet-csomagokban a díjak és tarifák év eleji összesített változása az előfizetők számára bruttó árcsökkenést jelent.