Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Apró mp3-lejátszó a Transcendtől

Prohardver
2006.07.03. 11:49
Új zenelejátszó-családdal bővíti repertoárját a különböző memóriaalapú termékekben utazó amerikai Transcend. A vadonatúj T.sonic 530-as médialejátszó két változatban kerül piacra, mindkét modell kissé szokatlan, a gyártó állítása szerint trendi külsőt kapott, az új zenelejátszók tudásukat tekintve ugyanakkor már jóval átlagosabb képességekkel rendelkeznek.Az 51 x 26 x 19 milliméteres méretekkel és mindössze 22 grammos tömeggel rendelkező, hordozható háttértárként is funkcionáló médialejátszók támogatják az összes „kötelező” zeneformátumot (MP3, WMA, WAV), FM-rádióként és diktafonként is működnek, öt előre beállított és egy szabadon paraméterezhető equalizer-szintet tartalmaznak, valamint OLED-kijelzőjükön megjelenítik a számok dalszövegeit is (amennyiben az adott fájl tartalmazza azt).

A T.sonic 530-as zenelejátszók 512 MB és 1 GB-os háttérkapacitással kerülnek forgalomba, előbbi fehér készülékházára narancssárga, utóbbiéra kék mintát rajzoltak a tervezők. A lejátszók beépített lítiumion akkumulátora átlagosan 15 óra zenehallgatást tesznek lehetővé teljes feltöltés után.