Az [origo]-é lett a Sztaki szótár

Index
2006.10.03. 13:23

Október másodika, hétfő óta [origo] sztaki szótárként él tovább a korábban MTA Sztaki szótárként ismert népszerű webes szolgáltatás. Az angol, német, francia, olasz, lengyel és holland szótárakat tartalmazó alkalmazás új dizájnt kapott, szerkezete viszont nem változott, és ugyanazon a címen található, mint eddig.

A Sztaki csapata a szótár nyitóoldalán magyarázza az összeolvadás okát: "Több mint 10 éve magányos dzsungelharcosként kaszabolunk szabadidős macseténkkel a dotcom-boom áztatta portál őserdők banner liánjainak képzavarai között, hogy megtaláljuk kedvelt szolgáltatásunk helyét (hülyét) és biztosítsuk fennmaradását. Na jó, a magányosság azért erős túlzás, amikor naponta 66.179 pajtással több mint 829.250 akalommal keresgetünk szavakat az 5 szótár valamelyikében. Mégis, némiképp elárvultan álltunk itt évekig, míg nem megtalált minket a T-Online, akibe szőranyaként kapaszkodva élhetjük további életünket."

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla