Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kedden jelenik meg a magyar Visual Studio.NET

MTI
2002.05.06. 12:34
Kedden mutatják be a Microsoft új alkalmazásfejlesztő programját Magyarországon - mondta Vityi Péter, a Microsoft Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója hétfőn, Budapesten sajtótájékoztatón. A Microsoft Visual Studio.NET szoftverfejlesztővel egy új szabványt is bevezetnek XML elnevezéssel. Az új XML szolgáltatás ipari szabványokat ad a különböző termékek integrációjához, akár tűzfalon belül vagy kívül.

Az új szoftver három verzióban jelenik meg. Az egyik verziója vezető fejlesztők számára teszi egyszerűbbé nagy alkalmazások, illetve keretrendszerek létrehozását. Emellett pedig megteremti annak lehetőségét, hogy a fejlesztőcsoportok kialakíthassák saját belső programozási szabványaikat. A másik variáció az XML alapú web-szolgáltatások és alkalmazások elkészítésére alkalmas vállalati szinten. A forgalomba hozott harmadik variáció bármilyen internetes eszközre szánt web-szolgáltatás elkészítését teszi lehetővé, amely több programnyelvet és operációs rendszert tud integrálni.