Lázár, Olimpia
-6 °C
-3 °C

Online munkaügyi központ Csongrádban

MTI
2002.05.24. 15:54
Az interneten is elérhető a Csongrád Megyei Munkaügyi Központ több szolgáltatása, egyebek között az állásajánlatok, a tanfolyamok, valamint a Széchenyi-terv pályázati információi. A munkaügyi központ honlapján kirendeltségenként szerepelnek a hirdethető állásajánlatok és a legfontosabb tudnivalók. A munkát keresők tájékozódhatnak a munkakörről, az ajánlott fizetésről, a munkarendről, a szükséges iskolai végzettségről, valamint arról, kinél kell érdeklődniük.

A tanfolyami kínálat tartalmazza a képzés megnevezése mellett a szükséges végzettséget, a tanfolyam időpontját, a képző intézmény nevét, továbbá a tanfolyam díját. Tájékozódhatnak az érdeklődők elektronikus úton a támogatási formákról, a munkaügyi központ foglalkoztatást segítő eszköztáráról. Lekérhetők a munkaerőpiaci információk, havi bontásban a megyei munkaerőpiaci helyzet alakulása, valamint a Széchenyi-terv pályázati információi.

A legújabb internetes szolgáltatás a munkaerőigény bejelentés. A nyilvántartásba vett munkaadók állásajánlataikat az interneten, az adatlap kitöltésével is bejelenthetik. A munkaügyi központ további tervei között szerepel, hogy lehetőséget biztosít a munkanélkülieknek önmaguk internetes ajánlására.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!