Anna, Anikó, Panka
19 °C
35 °C

Győzelem

2008.07.30. 15:32
31 hozzászólás

A versenyzők fej-fej mellett érkeztek be a célvonalhoz, ami a Parlament előtti, turistákból álló sor volt.Vilinek 30 felhasználatlan métere maradt, Három Gézának 80. A célban újra mértek, a wifihálózat 1,25 megabitet adott, a 3G először semmit, majd a csatlakozás megismétlése után 4,4 megabitet.

Wifi Vili összesen 18-szor volt kénytelen mérni, ebből hat volt eredménytelen, jellemzően a városnak abban a részében, ahol inkább dolgoznak és nem laknak az emberek: itt kevesebb a nyitott spot, kevesebb a hangulatos webkávézó. Átlagos letöltési sebessége 1,87 megabit lett, amibe beleszámoltuk a nulla megabittel záródó méréseket is.

Három Géza 15-ször mért, ebből kettő volt eredménytelen. Átlagos letöltési sebessége 3,1 megabit lett.Vilmost a célban egy cirkuszi szerződés várta, egy verssel búcsúzott a kiszámítható életformától:

Néha nincs, néha van, de akkor nagyon, mi az?
A wifi igazán csodálatos, ugye a porondon meg nem szívatsz?

Géza természetesnek nevezte győzelmét, és igyekezett nem tudomást venni arról, hogy néha neki sem sikerült csatlakozni a hálózatra, illetve hogy a tesztet nem zárta sokkal jobb eredménnyel, mint a netért egy fillért sem fizető Vili, mert kiderült, a 3G-s hálózat alapvetően nagy sávszélességet nyújt Budapest belvárosában. Taxit rendelt, majd elviharzott squasholni multinacionális vállalata vezetőjével.