16:00, December 05.
Japán 0
Horvátország 0
al-Dzsanúb Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 05.
Brazília 0
Koreai Köztársaság 0

Mobilról is befizethetők lesznek a csekkek

2009.02.27. 13:00 Módosítva: 2009.02.27. 13:01
A Pannon és a T-Mobile ügyfelei február 27-től a MobilFizetés szolgáltatás segítségével sorbanállás nélkül, mobiltelefonon akár útközben is befizethetők a sárga csekkek.

A Pannon, a T-Mobile, az FHB Kereskedelmi Bank és az MPP közös fejlesztésének köszönhetően február 27-étől a MobilFizetés szolgáltatás segítségével egyszerűen, sorban állás, internet-hozzáférés nélkül, mobiltelefon segítségével akár útközben is befizethetők a sárga csekkek.

Február 27-én új szolgáltatással, a Mobil Sárga Csekk funkcióval bővül a Pannon, a T-Mobile, az FHB Kereskedelmi Bank és az MPP által közösen kifejlesztett, a két mobilszolgáltatónál megrendelhető MobilFizetés szolgáltatás. Ennek a segítségével könnyen és gyorsan, mobiltelefonnal fizethetők be a közüzemi számlák, az azokhoz megküldött csekkek.

A csekkek egyszerűen és biztonságosan fizethetők be. A telefonkészülék szolgáltatótól függően Pannon vagy T-Mobile menüpontjában a MobilFizetés > CsekkFizetés/ SárgaCsekk menüpontot választva megadhatóak a fizetendő sárga csekken feltüntetett adatok (a kedvezményezett neve, számlaszáma, a fizetendő összeg és a közlemény). A fizetés teljesen biztonságos, hiszen a csekk befizetéséhez a MobilFizetésben megszokott módon az mSzámla kiválasztása és a hozzá tartozó, az ügyfél által ismert mKód megadása szükséges.

Egyszerűbbé teszi a tranzakciókat, hogy az ügyfelek a gyakran használt adatokat előre elmenthetik telefonjukban, így rendszeres befizetés esetén például csak az aktuális számlaösszeget kell beírniuk. A korábban elmentett adatok tetszőlegesen módosíthatók, törölhetők, használatukkal így még több időt lehet spórolni.

A mobilos csekkfizetést a MobilFizetésre szerződött T-Mobile és Pannon ügyfelek MobilFizetés bankszámlájuk terhére vehetik igénybe.

A Mobil Sárga Csekk és a MobilFizetés szolgáltatás mindenkori banki díjszabásáról az FHB Bank vonatkozó Hirdetménye ad tájékoztatást. A szolgáltatás használata során küldött sms-ek díjahúsz forint sms-enként  • Tippek
  • Hírek