Sára, Márió
2 °C
6 °C

Csengőhangon sóhajtozik a pornósztár

2005.01.31. 14:30
Jenna Jameson pornókirálynő sóhajtozására és egyéb verbális disznóságaira cserélhetik csengőhangjukat azok a mobilozók, akik megunták telefonjuk pittyegését és ciripelését.

#alt#Két és fél dollárért mobiltelefonra tölthető csengőhang formájában sóhajtozik nemsokára napjaink egyik legsikeresebb pornósztárja, Jenna Jameson. A híresség partnere, a Wicked Wireless mobiltartalom-szolgáltató cég a nyelvsemleges sóhajtozáson kívül olyan ébresztőhangokat is kínál, amelyeken Jameson "csúnyán beszél" - kívánságra angolul vagy spanyolul. A pornósztár, akinek meztelen képei 2,99 dollárért állíthatók be mobilos háttérképnek, az AVN pornóportálnak elmondta: " A nevem nemzetközileg is ismert márkává vált, a drótnélküli adatátvitel pedig fantasztikus új lehetőséget kínál arra, hogy pénzre váltsuk az ismertségemet."

Sóhajtson!

A sóhajtozós csengőhangot az Index tesztelőinek tapasztalatai szerint egyszólamú szintetizátorfutam kíséri, míg a "csúnya beszéd" azt próbálja elhitetni a mobil telekommunikációs eszközök felhasználóival, hogy Jameson valóban szeretné fenéken paskolni őket - mégpedig keményen. A csengőhangok a Wicked Wireless révén letölthetők már Argentínában, Ecuadorban és Venezuelában, de heteken belül elérhetők lesznek Mexikóból, Uruguayból és az Egyesült Államokból is. Közép- és Dél-Amerikában egyébként a TelCel Telefonica előfizetői már egy USA-dollárnak megfelelő összegért hozzájuthatnak a Jameson-csengőhanghoz. A mobilkommunikáció hullámait meglovagoló Jenna egyébként "saját" promóciós szájtján, az ytelwireless.com-on is készül árulni a csengőhangokat- igaz, ez utóbbi oldal még csak tesztüzemben működik.

Jameson egyébként nem csak a sóhajtozáshoz ért: tavaly ősszel jelent meg önéletrajzi ihletésű, több száz oldalas munkája, a How to Make Love Like a Porn Star: A Cautionary Tale (Hogyan szeretkezzünk pornósztár módjára: Tanmese), ami egy időben a New York Times bestsellerlistájának előkelő, hetedik helyén tanyázott.