Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vince, Artúr
-3 °C
3 °C

Kommunikáció, kalóriák és koitusz

2001.03.26. 14:52
Az ön mobiltelefonja vajon rendelkezik kalóriaszámlálóval vagy menstruációs naptárral? Ha nem, akkor ön minden bizonnyal férfi. Hiszen a nők, legalábbis a Samsung reményei szerint, a jövőben a táplálkozás és a szexuális élet tekintetében teljesen a nekik kitalált mobiltelefonra hagyatkoznak.
Valószínűleg csak erre vártak az emancipált nők. Egy mobiltelefon, amely a gyártó Samsung szerint 'elsápasztja a mobilfónozó macsókat'. Az SGH-A400 Lady-Phone különleges funkciókkal kívánja megnyerni a gyengébb nemet.

A nők számára könnyebb lehet az élet, ha a legfontosabb problémák közül kettőt levesz a vállukról a mobiltelefon. Az SGH-A400 használói számára nincs többé hosszas merengés a súlygyarapodástól való félelem miatt az étkezések előtt, hiszen a telefonba integrált kalóriaszámláló kétséges esetben azonnal közli, hogy a dupla feltét helyett inkább salátát kellene választani. Milyen praktikus segítség!

Ugyancsak képes segíteni a telefon, ha a gyermekvállalásról van szó. A beépített menstruációs naptár pontosan megmondja, a tulajdonos hol tart éppen a havi ciklusban. A pásztoróra előtt csak elő kell kapni a telefont, és nyomban kiderül, hogy áll a dolog azzal a fogamzással. Milyen romantikus!

A nőknek szánt különleges funkciók ellenére a Samsung azt reméli, a férfiak közül is sokan döntenek az SGH-A400 mellett. Egyelőre még várat magára, hogy a másodlagos célcsoportot valóban meghatja-e a telefon. Az új fejlesztés ugyanis rikító vörös színben pompázik.

Az SGH-A400 pluszpontokat egyéb műszaki paraméterei okán kaphatna a férfiaktól. Például a készülék adatátviteli sebessége elérheti a 14,4 kB/sec. értéket. Nyolcvangrammos súlyával és 70 milliméteres hosszával a WAP-böngészésre alkalmas mini-Samsung nem csak igen könnyű, de rendkívül apró is. Nem nagyobb egy rúzsnál - jegyzi meg a leírásban a Samsung.

A célcsoportoknak szánt mobiltelefonokkal esetleg tényleg sikerül új piaci területeket feltárni. Gondoltak már arra, hogy speciálisan kémikusoknak áruljanak mobiltelefonokat? A Samsung szerint ebben beépített funkció lehetne a periódusos rendszer.  • Vennék
  • Hírek