Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kalandjáték a Nokiától

2005.08.30. 22:10
Interaktív internetes szerepjáték segítségével szeretné népszerűsíteni a Nokia a legújabb mobiljait. A résztvevők húsz ember életébe élhetik bele magukat.

Bemutatta a Nokia a 20 Lives nevű projektet, amelynek a résztvevői jobban megismerhetik a cég termékeit, pedig a részvételhez nem mobilszélessáv meg okotelefon, hanem valódi szélessávú kapcsolat meg egy számítógép szükséges.

Az internetes játéknak álcázott reklámkampány persze roppant szórakoztató, a sajtóbemutatón szinte mindenki üvöltve csapkodta a billentyűzetet, pedig a nyilvánosan elérhető demópályán semmit sem lehetett nyerni, ráadásul egy idióta infantilis üzletkötő szerepében kellett feladatokat elvégezni.

Most még csak regisztrálni lehet, a valódi játék szeptember 19-én kezdődik, és október 13-án ér véget. A legjobb játékosok különféle - személyiségükhöz passzoló - fődíjakat nyerhetnek, a keverőpulttól a lőgyakorlaton át egészen a monacói luxusutazásig. a kevésbé ügyesek Nokia-mobilt kapnak. A játék ingyenes, magyar nyelvű.