Valér
-2 °C
0 °C

Új számlás díjcsomagok a Pannonnál

2003.09.04. 17:13
Alacsonyabb havidíj, 30 másodpercen alapuló számlázás és átlátható percdíjak jellemzik az új Horizont tarifacsomagokat. A régi előfizetőknek nem kötelező a váltás.
A Pannon GSM három új díjcsomagot dolgozott ki: a Horizont Extra havidíja 2990 forint, a Horizont Plusz 2390 forint, a Horizont Bónusz pedig 1790 forint, de mindegyiknek a fele lebeszélhető. A mobiltársaság közleménye szerint a havidíjak egyharmaddal olcsóbbak az eddigieknél. Ezenkívül jóval egyszerűbb lett a díjazás, ugyanis csak hálózaton belüli és kívüli, illetve a csúcsidős és azon kívüli percdíjakkal kell számolni. A Pannon ugyanakkor a másodperc alapú számlázásról áttért a 30 másodpercenkénti egységekben történő számlázásra.

Egységesebb díjazás

A Pannon GSM hálózatán belüli hívások csúcsidőben 39, 49 illetve 59 forintba kerülnek, csúcsidőn kívül azonban mindhárom tarifacsomagban 24 forintba kerül egy percnyi beszélgetés.

A Horizont Extra előfizetők belföldi vezetékes vagy más mobilhálózatba a reggel 7-től délután 19 óráig tartó csúcsidőben percenként 49 forintért, máskor 29 forintért telefonálhatnak. A Horizont Plusz előfizetői ugyanezért 69 illetve 39 forintot fizetnek, de a csúcsidő itt már csak este 18 óráig tart. A Horizont Bónusz előfizetői 89 illetve 49 forintért hívhatnak hálózaton kívüli számokat, és már délután 17 órakor véget ér a csúcsidő. Az SMS-küldés mindhárom csomagban hálózaton belülre 25 forint, hálózaton kívülre 32,5 forint, külföldre pedig 43,75 forint.

Ingyen lehet váltani

A korábbi díjcsomagokat használó előfizetőknek nem kötelező átváltaniuk valamelyik újra, és náluk továbbra is marad a másodperc alapú számlázás. A szeptember 5-étől érvényes új díjcsomagok mellett megmaradnak azok a szolgáltatások is (Pannon Top3, PannonTeam és Pannon Plusz), amelyek további megtakarításokat tesznek lehetővé.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!