Bernát, Felícia
EUR 384,54 Ft
USD 363,17 Ft
8 °C
30 °C

Análszex gonosz, Orbán Viktor jó

2004.06.30. 10:45
A gematrikulátort az orosz származású Ivan Panin fejlesztette ki, és a gemátrián, vagyis a kabbala számmágiáján alapul. A finn weboldalon található online mérőeszköz bármilyen szöveget vagy szájtot letesztel, és megállapítja, hogy gonosz vagy jó erők uralják-e. Például az Ön által jelenleg olvasott cikk szövegét elemezve kiderült, hogy hetven százalékban a gonosz hatása alatt áll. De ne szaladjunk ennyire előre.
A gematrikulátor weboldalára látogatók előtt két lehetőség áll. Vagy egy url-t gépelnek be a megfelelő helyre, és akkor a linkhez tartozó szájtot elemzi a gematrikulátor, vagy egy maximum 100 kilobájt nagyságú szöveget illesztenek be, és annak a szavait ellenőriztetik. Az elemzés eredményeként százalékos megoszlásban kapjuk meg, hogy az a vizsgált szájt vagy szöveg milyen mértékben gonosz, illetve milyen mértékben jó.

Zeneletöltés és Orbán Viktor
A gematrikulátor segít nekünk a tisztánlátásban, tévedhetetlenül mutat rá a Gonosz jelenlétére az interneten, ezért el kéne gondolkodnunk a kormányzati alkalmazás lehetőségein. Képzeljük el, hogy az Országos Rádió és Televízió Testület évek óta lappangó internetszabályozási késztetéseit milyen egyszerűen kiélhetné, ha felállítana egy kabbalakülönítményt, amely a gematrikulátor segítségével küzdene a világhálót bemocskoló pornográfia, a perverziók és a zeneletöltések ellen.

A misztika csak ritkán téved, például az analszex.lap.hu 83 százalékban gonoszság, a fennmaradó 17 százalék pedig biztos elrettentő felvilágosítás az anális közösülés fizikális és morális károsító hatásairól. Mózes első könyvének első része, vagyis a teremtéstörténet viszont magyarul, angolul és németül is többségében jó minősítést kapott, az pedig csak véletlen lehet, hogy a véres amatőr videókat bemutató Rotten.com oldalon a gematrikulátor mérése szerint 67 százalékban a jó princípiuma uralkodik. A zsidó misztika szerint viszont a zeneletöltés Istennek tetsző, hiszen a Kazaa honlapja 90 százalékban jó, ráadásul a kabbala tévedhetetlen politikai kérdésekben is: Orbán Viktor személyes honlapja 99 százalékban jó, és a Gonosz mindössze egy százalékban bujkál, valószínűleg a sorok közt.

Szabó Zoltán

Az Index nagyon jó

Az Index.hu kedden 13 órakor 66 százalékban jónak mutatkozott, de természetesen a címlap szövegének változása elmozdulást jelenthet. A gematrikulátor azon kívül, hogy jelzi a gonosz-jó arány százalékos megoszlását, részletesebb leírást is ad arról, hogy az elemzés során miket vizsgált az oldalon. Még arra is lehetőséget ad, hogy sátáncsillagot, vagy keresztet ábrázoló bannert helyezhessünk el oldalunkon, annak megfelelően, hogy az értékelés milyen eredményt mutatott.

Az Indexen a vizsgált időpontban például 1008 mássalhangzóval kezdődő szó volt, és a címlapon található cikkcímek számértéke összesen 92574 volt. Tehát elfogultság nélkül állíthatjuk, hogy lapunk kétharmadrészben jó, ám hogy mindez részletesen mi alapján jött ki, a kabbalával foglalkozó munkatársak hiányában homályba veszett.

Kabbala és gemátria

A kabbala a zsidóság bonyolult számmisztikára épített ezoterikus tana. A gemátria eredetileg a héber betűknek tulajdonított számértékek alapján értelmezi a szavak jelentését. Az ALEF, a magyar Országos Rabbiképző ifjúsági folyóiratának ismertetése szerint hét alapvető számítási módszer létezik. Az első és a legtöbbet használt az úgynevezett egyszerű módszer, ahol a héber betűk számértéke egy és kilencszáz között áll. Ezeket a számokat, melyek összeadásával megkapjuk a szavak értékét, a történet szerint Izrael gyermekei Szináj hegyénél kapták. A másik leggyakoribb gemátriai módszer az úgynevezett kicsinyített változat, ahol nincsenek tízesek és százasok, hanem csak egytől kilencig kapnak értékeket a betűk (tehát ami az első módszerben 900-at ért, itt 9-et ér majd).

Ezt a számítási módszert használja a Tikunéj Zohár, a kabbala alapműve is, és a kabbalisták szerint ez a számítási módszer kapcsolatban van a cselekvés világával is. "Ez a világ legalacsonyabb szintje, és ezt jelképezik a számok 1-10-ig, míg a 10-100-ig lévő számok képviselik a magasabb világot" - fogalmaz az ALEF szerzője. A 13-as szám például a 'kezdetben' szó számértéke, amely a teremtés történetének, és ezáltal a Tórának, Mózes öt könyvének is az első szava. De ezen kívül az Örökkévalót is szimbolizálja.

A gematrikulátor "tökéletesen megbízható"

A weboldalon olvasható ismertetés szakértőkre hivatkozik, akik szerint a Bibliában található matematikai mintázatokból egyértelműen kideríthető az isteni jelenlét, és erre támaszkodva vastag betűs kiemeléssel közlik, hogy az online gemátriaszolgáltatás eredményei tökéletesen megbízhatóak.

Azonban amennyiben megkísérelné a gematrikulátor oldalát tesztelni a gematrikulátorral, előre figyelmeztetjük, hogy ne tegye. Mi megpróbáltuk és kiderült, hogy az efféle kísérlet sajnos összezavarja az univerzum szerkezetét, és nem megengedhető.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek