Valér
2 °C
8 °C

Küldje be kritizálandó weboldalát!

2001.10.15. 20:00
Weblap-kritikai rovatot indítunk, ahova várjuk a megmérettetésre vállalkozó oldalak címeit. A fair verseny érdekében olyan oldalakat várunk, melyekhez a beküldőnek valamilyen köze van, például az illető cég alkalmazottja, vagy ő tervezte az oldalt. Kritikánk könyörtelen, de igazságos lesz.
Nyilvános boncolásra bárki beküldhet olyan weboldalt, amelyhez valamilyen köze van, például a munkahelyének honlapja, vagy részt vett az oldal készítésében. A hetente jelentkező Honlapozóban azután elmesélem a beküldött oldalak használata közben szerzett tapasztalataimat. Bár terveim szerint a küldött üzenet dekódolhatóságának, a site használhatóságának vizsgálatára kívánok koncentrálni, talán néhány csúszósabb területre (pl. külcsín) is kimerészkedem.

Hasonló akciókra a legtöbb ember abban a hitben küldi el művét, hogy az nagyszerű, csak dicséretet kaphat. Van, amikor nem így történik. Néha igazam van, néha tévedek. Senkit sem szeretnék megbántani, viszont az üres tiszteletköröknek semmi értelme. Így hát mindenkit arra kérek, hogy ne öncélú személyeskedésnek, hanem jobbító szándékú kritikának tekintse honlapelemzéseimet.