Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Filmezzen ufót, és adja el a bulvársajtónak!

2004.09.14. 10:15
Egy amerikai webdizájner szájtján található The true is up there (Az igazság odafent van) című játékban kipróbálhatja, mennyi pénzt kaphatna a bulvársajtó képviselőitől, ha véletlenül lefilmezne egy ufót.
Farry Halim flash-animációkat és webes játékokat készítő dizájner az X-aktás 'Az igazság odaát van' szlogenhez hasonló címet adott a "filmezd le az ufót, és tudd meg mennyi pénzt kapnál a felvételért a bulvárújságoktól" játékának.

Filmezze le az ufót!

A játék során kipróbálhatja, hogyan reagálna a sajtó, és mennyi pénzhez jutna, ha véletlenül léteznének az ufók, véletlenül meglátna egyet az égen, véletlenül éppen a kezében lenne egy kamera, és lenne annyi lélekjelenléte, hogy megnyomja a REC gombot. Ugyanis a játékban egy stilizált kamerával egy stilizált ufót kell lefilmezni.

A játékégbolt lehető legváratlanabb pontján tűnik fel az azonosítatlan repülő objektum. Ekkor a kamera kijelzőjét az ufóra kell irányítani, majd megnyomni a felvétel gombot. Az 'a' karakterrel lehet közelíteni, a 'z'-vel lehet távolítani, majd az 'f' megnyomásával lehet befejezni a felvételt. Jó, ha a játékos előre gyakorol.

Van, aki közel hétmillió forintot kapna

A felvétel minősége, hosszúsága és az ufó közelsége alapján a program kiszámolja, hogy a videó hány dollárt ér. A játékosok toplistáján a Taylor Crum! nevű júzer ufóvideója révén 33210 dollárral (több mint 6 millió 700 ezer foritnak megfelelő összeggel) lenne gazdagabb.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?