Aliz
6 °C
14 °C

Késik az XP harmadik javítócsomagja

2008.04.30. 14:00
Összeakad a Windows XP frissítése a Microsoft egyik vállalati szoftverével, ezért a szoftvercég nem meri kiadni a javítócsomagot.

Év elején még mindenki abban reménykedett, hogy márciusban megjelenik a Windows XP harmadik átfogó javítócsomagja, de április közepén kiderült, hogy a Microsoft csak május elejére készül el a kóddal. Kedden elérhetővé akarták tenni a Service Pack 3 elnevezésű javítócsomagot, de a Microsoft bejelentette, hogy kompatibilitási problémákat találtak.

A kis- és középvállalatok által használt Microsoft Dynamics Retail Management System nem szereti az SP3-at, ezért az Automatikus Frissítések és a Microsoft Letöltőközpont kínálatában később jelenik meg a javítócsomag.

Hasonló kompatibilitási hibát találtak a Microsoft Dynamics RMS és a Windows Vista Service Pack 1 javítócsomagnál.

A Microsoft dolgozik a probléma megoldásán, és olyan szűrőrendszert próbál készíteni, amely megakadályozza, hogy a javítócsomagok a Microsoft Dynamics RMS-t futtató rendszerek felkerüljenek. Amint elkészül a szűrő, a Microsoft kiadja az SP3 javítócsomagot. A szoftvergyártó arra kéri a Microsoft Dynamics RMS használóit, hogy ne telepítsék a javítócsomagot.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?