Valér
-2 °C
0 °C

Ki volt a CeBIT legjobb csaja?

2008.03.08. 17:34
Nem kellett csalódnunk, a sok smink meg díszlet helyett a természetes argentin szépséget választották olvasóink.

Miközben gyűjtöttük a fotókat a hoszteszekről, biztosak voltunk benne, hogy az Index olvasói jól döntenek majd. Ahogy ötletadónk, a Gizmodo szavazásán is a hétköznapibb lányok győztek, úgy nálunk sem az extra magas sarkúba, celofánba csomagolt hosztesz vitte el a pálmát. Az Argentin standon ácsorgó lány tízből 7,35 pontot ért el, összesen 4432-en szavaztak rá, ebből 793-an tíz pontot adtak neki.

Második lett 7,22 ponttal a Flybook lánya, a képen nem látszik, de még kettő hasonlóan csinos hosztesz állt mellette, a tajvani vállalatnál tehát erős volt a felhozatal az egy processzormagra jutó jó csaj arányát tekintve.

Dobogós lett még 6,7 ponttal az ENBW hosztesze, akinek különleges képessége, hogy képes úgy szórólapot osztani és szép lenni, hogy közben egy Segway-en egyensúlyozgat.

Titkos favoritunk, az életben sokkal vonzóbb galaxys lány a hatodik lett,

az Asus Lamborhini előtt álló csaja csak a 11-ik,

az Exchange.com hoszteszének meg már csak a 19. hely jutott, pedig ígéretünknek megfelelően a jobbik képet raktuk be róla.

Az utolsó helyen a lista egyetlen félmeztelen résztvevője, a Be quiet lánya végzett, ő már csak 3,71 pontot kapott. Meglehetősen zavarba ejtő jelenség lehetett, mert rá szavaztak a legkevesebben, mindössze 4053-an, míg a flybookos lányra a legtöbben, 4479-en.

A legtöbb tízpontos szavazatot a már említett argentin lány kapta, míg a legtöbb egypontos jelölés az Antec hoszteszére érkezett, aki a sok hat meg hétpontos szavazatnak hála így is a kilencedik helyen végzet.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!