Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Spotify-dalra ébreszt a Google órája

2018.08.01. 09:47

Androiddal egészen kellemessé válhat a reggeli ébredés, a Google Óra frissítése ugyanis lehetővé teszi, hogy a Spotify kínálatából válasszuk ki a kedvenc dalunkat az ébresztési hangként. Ehhez még csak nem is szükséges prémium Spotify előfizetés, de legalább Android 5.0 Lollipop rendszernek kell a telefonon futnia.

A frisstés, ahogy ez lenni szokott, a héten jut el minden felhasználóhoz, szóval a következő munkahét talán már jobban kezdődhet. Fontos, hogy a Google-féle óráról van szó, ami itt letölthető, szóval lehet, hogy ezt manuálisan le kell tölteni, a legtöbb gyártó - Huawei, Samsung  - saját órát telepít a készülékeire.

Felhasználói szemmel meglepő lehet a Google döntése, hogy a Spotify szolgáltatását választotta a sajátja helyett, talán arról van szó, hogy nem jó húzkodni a versenyhatóságok bajszát azzal, hogy még több helyre beköti a saját megoldásait.

(TechCrunch)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?