Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Spotify-dalra ébreszt a Google órája

2018.08.01. 09:47

Androiddal egészen kellemessé válhat a reggeli ébredés, a Google Óra frissítése ugyanis lehetővé teszi, hogy a Spotify kínálatából válasszuk ki a kedvenc dalunkat az ébresztési hangként. Ehhez még csak nem is szükséges prémium Spotify előfizetés, de legalább Android 5.0 Lollipop rendszernek kell a telefonon futnia.

A frisstés, ahogy ez lenni szokott, a héten jut el minden felhasználóhoz, szóval a következő munkahét talán már jobban kezdődhet. Fontos, hogy a Google-féle óráról van szó, ami itt letölthető, szóval lehet, hogy ezt manuálisan le kell tölteni, a legtöbb gyártó - Huawei, Samsung  - saját órát telepít a készülékeire.

Felhasználói szemmel meglepő lehet a Google döntése, hogy a Spotify szolgáltatását választotta a sajátja helyett, talán arról van szó, hogy nem jó húzkodni a versenyhatóságok bajszát azzal, hogy még több helyre beköti a saját megoldásait.

(TechCrunch)